Tjenester

Dekkskifte

Vi monterer trygt og raskt alle dekktyper, inkludert lavprofildekk og run-flat dekk. Merk at bilen vår er stor og kommer ikke inn i garasjeanlegg.

Omlegg av dekk

For de som ønsker nye dekk på felg eller å bruke samme felg på sommer- og vinterdekk. Vi har moderne maskiner og gjør omlegging av dekk svært effektivt.

Balansering av dekk

Innenfor våre mobile dekktjenester tilbyr vi også balansering av dekk. Vår balanseringsmaskine vil gi en fin og jevn tur på de nye dekkene. Gjør en avtale med oss i dag og opplev neste generasjon dekkservice.

Punktering

Ingen planlegger å punktere, men når det skjer, kommer vi på stedet. Flere nye biler blir levert uten reservehjul og er kun utstyrt med skum og kompressor. Mobildekk tilbyr full reparasjon av dekk.

Dekkhotell

Vi kan lagre dine dekk innendørs under perfekt temperatur og riktige lysforhold. Vi tar vare på dekkene dine til neste sesong. Dekkene blir vasket og forsikret.

TPMS Service

Dekktrykk sensor eller TPMS (Tire Pressure Monitoring System) er dekktrykkovervåkingssystem.

Bærehjelp

Vi tilbyr bærehjelp om du ønsker at vi skal hente dine dekk fra tak, kjeller eller bod. Dette er en tilleggstjeneste til selve dekktjenesten.

Transporttillegg

Vi kjører kostnadsfri til alle adresser i Oslo innen Ring 2. Til adresser utenfor Ring 2 tar vi et transportgebyr på 225,- som skal dekke drivstoff, bom og kjøretid.